Menu Sluiten

Interactieve wandeling met app

Op het landgoed van Dekema State is de ‘Waterwandeling op Dekema State’ uitgezet. Een wandeling van 1.4 kilometer waarmee kennis wordt gemaakt met de geschiedenis van deze plek en de rol die water speelt op Dekema State. Het belang van slotgrachten, watergebruik in vroegere tijden en waterbeheer in de tuinen komen zoal aan bod.

HOE WERKT HET?

De waterwandeling is gratis te wandelen met behulp van de Spacetime Layers app. Download de gratis Spacetime Layers app op je telefoon (beschikbaar in de app store en Google play store) en zoek op Dekema State of scan onderstaande QR-code. Bij het entreegebouw is deze QR-code ook te vinden. Wanneer u de ‘Wandeling op Dekema State’ opent, wordt u met de app meegenomen over het landgoed van Dekema State. Onderweg worden bij verschillende punten waterwetenswaardigheden uitgelegd. De route gaat ook buitenom, hierdoor is hij niet geschikt voor rolstoelgebruikers en zijn waterdichte schoenen aan te raden!

Een tip: u kunt de wandeling vooraf downloaden op je telefoon. Zo gebruikt u geen extra data en weet u zeker dat u de route helemaal kunt wandelen, ook in de hoeken van het landgoed waar geen signaal is. Bij het entreegebouw van Dekema State is Wi-Fi aanwezig, hier kunt u zowel de Spacetime Layers app als de wandeling downloaden wanneer u er thuis niet aan toe komt.