Menu Sluiten

Update i.v.m. Coronavirus

Geachte bezoekers,

Wij hebben zojuist besloten om tot nader order geen groepen te ontvangen in Dekema State.

Dit besluit hebben wij genomen naar aanleiding van de recente zeer dichtbij gekomen besmettingen in Leeuwarden, de informatie van het RIVM, de persconferentie van 15 uur vanmiddag en het feit dat een groot aantal van onze vrijwilligers onder de risicogroepen valt. Ook is inmiddels aangetoond dat ook mensen die zich niet ziek voelen het virus zouden kunnen overdragen.

Hoewel de aantallen van groepen bezoekers aan Dekema State ruim onder de gestelde norm van 100 personen vallen, zijn de ruimtes hier dusdanig klein dat de ontvangst van uw gasten het onnodig verspreiden van het virus zou kunnen betekenen.

Voorlopig de komende twee weken tot en met 31 maart zullen wij alle groepen afzeggen, totdat we meer weten over de ontwikkeling van het Corona Virus.

Wij hopen op uw begrip voor onze beslissing. Mocht u in een later stadium een hernieuwd bezoek aan Dekema State willen brengen dan verzoeken wij u dat aan te geven, zodat we na het over drijven van deze pandemie nieuwe afspraken met u en uw groep kunnen maken.

De tuin is eventueel vrij toegankelijk als de hekken open staan, mocht u uw bezoek aan Jelsum toch door willen zetten. Zoals aangegeven kunnen wij gasten dan niet in de state ontvangen, en ook niet voorzien van koffie of thee.

Met vriendelijke groet,

Wim en Jacomine Hoogendam
Dekema State